Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Domówka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to że w ta sobote mam kwadrat i postanowilem zrobić domowke. Problem polega na tym, że właśnie nigdy na takiej nie bylem, poza meczami i treningami wlasciwie nie wychodzilem z domu, jednak to sie zmienilo i stad ta alternatywa. Moje pytanie jest jak powinna wyglądać dobra domowka? Jestem aktualnie w 1LO jezeli to ma jakies znaczenie.

Poza wypowiedzeniem sie ogolnie mozecie tez odp na kilka moich pytan:

Czy ja mam stawiac cale alko, ziolo i te sprawy?

Czy takie "imprezy" w tym wieku to tez taniec jakas muzyka itd czy zwykle libacje alkoholowe?

Ile osob powinno byc na takiej imprezie? Dom mam duży 300m2 ale chce go miec w calosci na nastepny dzień

To tyle. Dodam jeszcze ze trolle beda zglaszane a ciekawe odp nagradzane

Opublikowano

chuja sie znam, ale mi sie zdaje, ze alko Ty powinienes troche skombinowac a reszta lezy w interesie gosci. a co do muzyki to jakas tam powinna byc. i jesli chcesz miec dom caly to nie zapraszaj 50 osob ;p

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Albo poprostu nie wpószczaj ludzi do całej chaty połowa chyba wysztarczy zalezy ile ludzi.

Opublikowano

z 15/20 osób sb zaproś. Postaw z litra lub 2 i powiedz kolegą że większe ilości alko w swoim zakresie, zioła nie motaj :)

skpUo.png

Opublikowano

1LO - 16 latek a wy mu kazecie wodke pic xDD dobre gimby jestescie.

Zapros kurwa kolegow posiedz pogadaj a nie jak idiota zapros kogo nie znasz gimbo.

A wogole to zalezy gdzie mieszkasz. Jesli w bloku nie polecam sasiad napewno jebnie ci cegla w taras. Jak juz max 10-15 kolegow mala muzyczka i tyle.

TONV8iZ.png

Opublikowano

A wogole to zalezy gdzie mieszkasz. Jesli w bloku nie polecam sasiad napewno jebnie ci cegla w taras. Jak juz max 10-15 kolegow mala muzyczka i tyle.

No, w bloku 300m^2, myśl kurwa. 

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Pierwsza zasada: nie robi się domówki u siebie. A jeśli już to nic nie kupujesz, wystarczająco się poświęcasz.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Jak koledzy nigdy nie jarali to lepiej nie kupuj zioła. Bo pewnie z alko bd. mieszać ja po wiadrze i 0.4 2h na kiblu spałem cały zżygany.

Z doświadczenia wiem że alko jest potrzebne by rozluźnić atmosferę im więcej tym lepiej (Będa ledwo kontaktować lub spać= 0 szkód materialnych) Kiedyś zrobiłem domówkę to mi telewizor rozjebali -.- . Kup jakieś gastro i picie reszte niech oni zalatwiają.

Opublikowano

21wiek.. chyba nie ma osoby która by nie jarala.

Myslalem makumbe zrobic bo w tej formie jeszcze nie probowalem. Warto? Czy lepiej normalnie skręcić?

Opublikowano

Zaproś przyjaciół, kolegów, dobrych znajomych.Nie ma sensu zapraszać kilkudziesięciu osób, które ledwo znasz, a które przyjdą tylko po to, żeby się nażreć i schlać za friko.Alkohol i zioło bym wykłuczył, bo potem kłopoty będziesz miał nietylko ty, ale i Twoi rodzicie.Robisz domówkę, żeby się dobrze bawić z przyjaciółmi czy żeby się schlać i zarzygać całe mieszkanie? Nie wiem, dlaczego na dobrej imprezie zawsze musi być alkohol, czy to 15 urodziny czy domówka czy osiemnastka.To ludzie w Skandynawii są tacy przymuleni i muszą sporo wypić, żeby zacząć mieć dobry humor.

Opublikowano

No, w bloku 300m^2, myśl kurwa. 

Polacy i tak samo ty sa kurwa za biedni na 300 metrowe mieszkanie. A jak juz to pomysl kurwa o sasiadach i sam mysl.

TONV8iZ.png

Opublikowano

Polacy i tak samo ty sa kurwa za biedni na 300 metrowe mieszkanie. A jak juz to pomysl kurwa o sasiadach i sam mysl.

Widziałeś idioto mieszkanie w bloku które liczy 300 metrów kwadratowych?

Majkel napisał wszystko w dwóch zdaniach.

Byłem kiedyś na domówce która liczyła mniej więcej 14 osób i skończyło się to rozwaloną szafką do której drzwi kosztowały 1000zł ( Na szczęście kolega dziany, wyłożył z kieszonkowego :D ) Powidłami na suficie w kuchni i dużym pokoju, zarzyganą łazienką. Zaprosił jakieś gimbuski co alko popijały alko i tak to się skończyło, że połowę domówki przesiedziały w kiblu i rozjebały te drzwi. Na koniec kolega zgubił zioło w woreczku i musieliśmy szukać, żeby nie było przypału.

Nie to, żebym Cie straszył ale kolega który mieszka naprzeciwko mnie po sylwestrze miał obrzyganą całą ścianę w dużym pokoju :D

I z tego co pamiętam to miał ściane z regipsu to chyba wiesz co się z nią stało ;)

Ja bym to na twoim miejscu przemyślał. Nie ma co się podlizywać na siłę, a potem żałować. Tak czy siak to twój wybór.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...